WERKWIJZE

Kennismaking

Kennismaking

Elke opdracht begint met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en een goede start voor een plezierige samenwerking. Tijdens de kennismaking neem ik al uw interieurwensen met u door en kijken we samen naar de bestaande situatie of bouwplannen. Tevens vertel ik u dan meer over mijn visie en werkwijze. Op basis van dit gesprek kan ik een goede inschatting geven van de kosten voor de door u gewenste services. En ook geef ik een globale planning voor het ontwerpproces en de uitvoering.

Voorlopig interieurontwerp

Voorlopig interieurontwerp

Wanneer u een goed gevoel heeft bij de toekomstige samenwerking en alle uitgangspunten duidelijk zijn, ga ik voor u aan de slag. Ik maak voor alle ruimtes een ontwerp op maat. Denk daarbij aan indeling, meubilering, stoffering, materialisatie en verlichting. Het voorstel wordt ondersteund met moodboards en visualisaties om u een goed beeld te geven.

Definitief ontwerp

Definitief ontwerp

Op het moment dat het voorlopig ontwerp aan alle wensen voldoet, gaan we over naar de definitieve uitwerking van het plan. Ieder detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt en met u afgestemd ter voorbereiding op de realisatiefase. Dit definitieve ontwerp vormt de leidraad voor de verdere realisatie.

Realisatie

Realisatie

Dan breekt de uitvoerende fase aan en worden er afspraken gemaakt voor de verdere invulling van de opdracht. De realisatie van het totaalplan neem ik u graag uit handen. Hierbij werk ik samen met een vakkundig team van professionals. Ik pak daarbij de regie zodat het ontwerp daadwerkelijk wordt uitgevoerd zoals beoogd en u zoveel mogelijk wordt ontzorgd.

Contact

Wilt u weten wat John MacDonald Interior – Outdoor voor u kan betekenen? Bel of mail voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.