JOHN MACDONALD

John MacDonald (1982) ontwikkelde zijn passie voor design en architectuur al op jonge leeftijd. De in Brabant geboren en getogen designer met internationale roots realiseerde zijn eerste projecten tijdens zijn studiejaren. In 2008 startte John een woonboetiek met design studio in een van de mooiste winkelstraten van Tilburg.

Na enkele succesvolle jaren en steeds groter wordende projecten was een verhuizing naar het huidige moderne pand een logisch gevolg. Hier ontwerpt en realiseert John stijlvolle, high end interieur- en outdoor projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

“De projecten waaraan ik werk zijn zeer uiteenlopend. Van exclusieve inrichtingen en ontwerpen voor woningen en vakantiehuizen tot inspirerende tuinen. Maar ook horeca objecten en andere bedrijfspanden neem ik graag onder handen. Trots ben ik op mijn trouwe klantenkring die mij repeterend weet te vinden. Maar ook op het vakkundige team van professionals waarmee ik werk, zodat u tijdens de (ver)bouw volledig ontzorgd wordt en een goed eindresultaat gegarandeerd is.

Het is een geweldige uitdaging om opdrachtgevers keer op keer te verrassen met een uniek en persoonlijk interieur dat een gevoel van luxe maar ook comfort geeft. Een interieur waar u zich direct goed voelt, dat u als het ware omarmt. Altijd onderscheidend, tijdloos, verrassend in materiaalgebruik en met veel aandacht voor details.

Neem vooral contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin komen al uw interieurwensen aan bod en kan ik u meer vertellen over mijn visie en werkwijze”.